Communicatiemedewerker Inhuren

 

Communicatiemedewerker inhuren

Bent u opzoek naar een Communicatiemedewerker die u team kan versterken? TaskHero heeft voor u de Communicatiemedewerker waar u naar op zoek bent.

Wat is een communicatiemedewerker

Een Communicatiemedewerker is iemand die de uitvoering van het communicatiebeleid van de organisatie bevordert. Een Communicatiemedewerker kan worden gesplitst in drie rollen; de eerste rol is communicatieadviseur, zij zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van een communicatiestrategie. De tweede rolfunctie valt onder de marketing en communicatie, ook wel MarCom genoemd. De derde rol is die van marketing- en/of pr-medewerker. De werkzaamheden van Communicatiemedewerker lopen veelal uiteen van het schrijven van een communicatieplan, adviseren van medewerkers bij de uitvoering van het communicatiebeleid tot het optimaliseren van de communicatieve huisstijl.

Communicatiemedewerker inhuren bij TaskHero

Onze Communicatiemedewerkers zijn zelfstandig en taalvaardig. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact op nemen met een van de collega’s of zelf online een Communicatiemedewerker inhuren via ons online platform.

TaskHero Werving & Selectie