Zo werkt TaskHero

Waarom TaskHero

Als ondernemer ben je op zoek naar de flexibiliteit om mee te bewegen met de ontwikkelingen en veranderingen van de arbeidsmarkt. Werken met TaskHero betekent het behouden van je flexibiliteit en het beperken van je risico’s. Bij TaskHero geven we ondernemers al meer dan 11 jaar de mogelijkheid om flexibiliteit in te zetten als superkracht. We werken nu voor ruim 480 organisaties en met meer dan 1000 actieve helden. Flexibel, tijdelijk of vast personeel inhuren? Bij TaskHero ben je aan het goede adres. Wij bieden de oplossing voor jouw personeelsvraagstukken, hierdoor kun jij je focussen op wat je bedrijf nodig heeft.

 

Tessa Rijn

Personeel wanneer jij dit nodig hebt

Voor het uitbesteden van tijdelijke en incidentele werkzaamheden of projecten ben je bij TaskHero aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod aan flexkrachten. Van scholieren en studenten tot afgestudeerde young professionals, die enthousiast zijn om bij jou aan de slag te gaan. Met ons uniek matchingsplatform kun je ervoor kiezen om zelf de juiste Helden voor de klus te zoeken, of om de klussen te laten vullen door onze planners. Onze flex-Helden werken als uitzendkracht en zijn dus niet bij jou in dienst. Hierdoor ben je vrij van zorgen over contracten en kun je je volledig focussen op je eigen bedrijfsvoering. Je kunt je werkzaamheden gemakkelijk uitbesteden en je beperkt de risico’s. Lees hier meer over flexibel personeel inhuren.

Flexibel of Tijdelijk Personeel Inhuren

Uniek matchingplatform

Snel flexibel of tijdelijk personeel nodig? Ons uniek matchingsplatform geeft je de mogelijkheid om zelf je opdrachten uit te zetten voor wel 1000 actieve flex-Helden. Onze planners gaan dan aan de slag om de klussen te vullen. Ook kun je met ons platform zelf op zoek gaan naar de beste Held voor de klus. De TaskHero-app heeft een review systeem waarbij je kunt zien hoe een Held door een vorige werkgever gewaardeerd is en wat voor ervaring deze Held al heeft. Ben je tevreden over een Held, dan kun je deze toevoegen aan je eigen poule! Nieuwsgierig? Neem dan hier een kijkje.

Flexibel of Tijdelijk Personeel Inhuren

Werving & Selectie

Heb je een vacature voor een vaste klus? Dan kun je terecht bij ons Werving & Selectie-team. Zij zijn vastbesloten om voor iedere opdracht de juiste Held te vinden. En nog belangrijker, de juiste kandidaat aan te dragen die zich aan kan sluiten bij jouw bedrijf. De afdeling werft zowel uit onze grote poule van flexkrachten en extern via andere organisaties. Onze poule bestaat uit Helden met diverse opleidingsachtergronden: MBO-, HBO- of WO-geschoold, young professionals èn professionals! Heb je een vacature die vervuld moet worden, neem dan contact op met [email protected] en wij zoeken de geschikte Held voor je klus!

Flexibel of Tijdelijk Personeel Inhuren

Administratie en uitbetalingen verzorgd

Geen zin in die administratieve rompslomp? Geen zorgen, wij regelen de administratie en de uitbetaling. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Via de TaskHero-app kun je de uren inzien en wijzigen en je ontvangt een wekelijks of maandelijks overzicht van de gefactureerde uren. Daarbij zijn de flex-Helden bij ons in dienst en dragen wij de afgesproken werkgeverslasten, verzorgen wij de loonheffingen en ook bij ziekte loop jij geen risico. Benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact op met [email protected] of bel naar 030 260 00 87.

Kan onze flexibiliteit jouw bedrijfsvoering helpen bij het maken van de juiste keuzes en het beperken van de risico's? Neem dan contact met ons op of bekijk hier ons platform.

Flexibel of Tijdelijk Personeel Inhuren