Wat bieden wij aan?

Tijdelijk personeel

Onze pool van flexibel personeel bestaat inmiddels uit meer dan 1000 Helden door heel Nederland. Onze Helden variëren vanscholieren en studenten tot recent afgestudeerde young professionals. Ze zijn flexibel inzetbaar, enthousiast, betrokken en leergierig: ideaal om in te zetten voor projectmatige werkzaamheden, korte opdrachten of voor langdurige opdrachten. Met ons matchingsplatform kun je ook zelf de beste Held voor je opdracht kiezen of eenvoudig en snel je opdracht plaatsen, waarna onze Helden hier direct op kunnen reageren. Heb je behoefte aan flexibel personeel voor een langdurige opdracht, dan kun je bij ons Werving & Selectie-team terecht!

Al meer dan 11 jaar is ons Flex-team vastbesloten om de beste match tussen opdrachtgever en Held te vinden. Zo helpen we onze Helden met een flexibele vlucht op de arbeidsmarkt. Ook zorgen we dat jij flexibiliteit behoudt, zodat je goed en snel in kunt spelen op de ontwikkelingen van de marktomstandigheden.

Kunnen wij jou helpen bij het invullen van opdrachten of ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via [email protected] of bel naar 030 260 00 87.

Retail (projectmanagement)

TaskHero beschikt over een groot aantal retail-Helden die speciaal geselecteerd zijn om de oplossing voor jouw personeelsproblemen te vormen. Heb je een tekort aan weekendkrachten, ben je net begonnen met een nieuwe winkel, zoek je vervanging in verband met ziekte/verlof of heb je extra handjes nodig voor je samplesale? Taskhero biedt de oplossing.

TaskHero maakt het mogelijk om razendsnel zowel flexibel personeel als weekendkrachten of vaste medewerkers in te huren. Het is voor jou als opdrachtgever eenvoudig om medewerkers in te plannen waar en wanneer je ze nodig hebt.  Wij hebben een persoonlijke band met al onze medewerkers, hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en zetten onze medewerkers dat extra stapje voor ons én voor jou.

Neem gerust contact op met [email protected] of bel naar  020 225 23 69.

Werving & Selectie

Team Werving & Selectie staat voor je klaar om vast personeel voor jouw organisatie te vinden, en nog belangrijker, voor langere tijd te binden. Wij zorgen ervoor dat er een match wordt gemaakt tussen jouw verwachtingen en de kandidaten die wij persoonlijk kennen. De afgelopen jaren hebben wij een groot bestand opgebouwd. Onze poule bestaat voornamelijk uit HBO- of WO-geschoold personeel, young professionals en uit flex-Helden met diverse opleidingsachtergronden. Heb je een vacature die vervuld moet worden, neem dan contact met ons op en wij zoeken de perfecte kandidaat voor je klus! Wij pakken jouw vraagstukken met beide handen aan om zo de beste kandidaat voor jou te vinden. Meer weten of heb je een vacature waarbij wij van dienst kunnen zijn?
Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 030 260 00 87 en vraag naar Anoek. Hopelijk tot snel!