Wat bieden wij aan?

Tijdelijk personeel

Ons database van flexibel personeel bestaat inmiddels uit meer dan 10.000 Helden door heel Nederland. Onze Helden variëren vanscholieren en studenten tot senior professionals. Ze zijn flexibel inzetbaar, enthousiast, betrokken en leergierig: ideaal om in te zetten voor projectmatige werkzaamheden, korte opdrachten of voor langdurige opdrachten. Met ons matchingsplatform kun je zelf de beste Held voor je opdracht kiezen of eenvoudig en snel je opdracht plaatsen, waarna de beschikbare Helden hier direct op kunnen reageren. Heb je behoefte aan personeel voor een langdurige opdracht? Zet dit duidelijk in de opdracht.

Al sinds 2009 is ons platform gemaakt om de beste match vooropdrachtgever en Held te vinden.

Retail (projectmanagement)

TaskHero beschikt over een groot aantal retail-Helden die speciaal geselecteerd zijn om de oplossing voor jouw personeelsproblemen te vormen. Heb je een tekort aan weekendkrachten, ben je net begonnen met een nieuwe winkel, zoek je vervanging in verband met ziekte/verlof of heb je extra handjes nodig voor je samplesale? TaskHero biedt de oplossing.

TaskHero maakt het mogelijk om razendsnel zowel flexibel personeel als weekendkrachten of vaste medewerkers aan te nemen. Het is voor jou als opdrachtgever eenvoudig om medewerkers in te plannen waar en wanneer je ze nodig hebt.