Partners

TaskHero heeft al flexibel, vast of tijdelijk personeel geleverd aan 450 organisaties. Hier onder lichten wij een paar van onze samenwerkingen toe. Net als onze partners ook flexibel, vast of tijdelijk personeel inhuren? Dan ben je bij TaskHero aan het goede adres.

OnMarc

OnMarc is een dynamisch bedrijf dat klanten helpt bij het vastleggen van digitaal klantgedrag en het beter gebruiken van de verzamelde data. OnMarc is een samenwerkingspartner waar wij middels Werving & Selectie geschikte IT kandidaten leveren voor onder andere data analyse, consultancy en marketing vacatures.

B.B.N. beveiliging

B.B.N. beveiliging is een bedrijf dat zich bezighoudt met de beveiliging van bedrijfs- en privé-eigendommen. TaskHero heeft sinds 2014 verschillende helden werkzaam voor BBN beveiliging. Onze helden pakken hier op dit moment de administratieve klussen op.

McGregor & Gaastra

Ons retail team heeft McGregor en Gaastra geholpen om de winkels tijdelijk open te houden. Wij hebben ervoor gezorgd dat er binnen twee weken 300 personeelsleden klaarstonden in 64 winkels verspreid door het land. Naast dat het retail team hier snel en efficiënt gehandeld heeft, hebben zij het hele project uit hadden genomen om de opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Brothers Horeca Groep

Met Brothers Horeca Groep heeft TaskHero een succesvolle en variërende samenwerking. TaskHero levert garderobe personeel, barmedewerkers en gastvrouwen en -heren. Daarnaast zijn onze helden altijd enthousiast over de werkzaamheden die zij verrichten voor Brothers Horeca Groep!

Stichting Sport Ondiep

De stichting sport ondiep is een stichting die zich inzet voor de wijk ondiep in Utrecht. De stichting is opgezet naar idee van Wesley Sneijder. De stichting ondersteunt de mensen in de wijk ondiep, de lokale voetbalclub DHSC en de voedselbank. Sinds een paar maanden is er een mooie samenwerking met TaskHero.

Buddy Go Dutch

Sinds kort heeft TaskHero een mooie samenwerking met Buddy go Dutch. De organisatie Buddy go Dutch matcht internationale studenten met een Nederlandse buddy. Zo organiseren ze bijvoorbeeld regelmatig evenementen voor de buddies.

Kunnen wij ook voor u aan de slag?