Administratief Medewerker inhuren

Administratief Medewerker inhuren

Bent op zoek naar een Administratief Medewerker die u team kan versterken? TaskHero heeft voor u de Administratief Medewerker waar u naar op zoek bent.

 Wat is een Administratief Medewerker?

Een Administratief Medewerker verricht administratieve en ondersteunende taken, zo beheert een Administratief Medewerker de agenda, zet hij of zij de vergaderzalen klaar en ontvangt binnenkomende telefoontjes. De functie van Administratief Medewerker valt uiteen in drie deelfuncties:

  • Secretaresse: bij deze deelfunctie ben je vooral bezig met het opstellen, uitwerken en afhandelen van schriftelijke en mondelinge communicatie.
  • Receptionist/Telefonist: hierbij ligt de nadruk op het ontvangen van bezoekers en het afhandelen van alle inkomende en uitgaande telefoontjes.
  • Bedrijfsadministratie medewerker: bij deze deelfunctie houd jij je vooral bezig met archivering, debiteurenbeheer en verwerking van formulierenstromen.

Een Administratief Medewerker inhuren bij TaskHero

Onze Administratief Medewerkers zijn accuraat en hebben een goed organisatievermogen. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact op nemen met een van de collega’s of zelf online een Administratief Medewerker inhuren via ons online platform.

 

TaskHero Werving & Selectie