Accountmanager inhuren

Accountmanager inhuren

Bent u opzoek naar een Accountmanager die u team kan versterken? TaskHero heeft voor u de Accountmanager waar u naar op zoek bent.

Wat is een Accountmanager?

Een Accountmanager is de contactpersoon voor klanten en/of opdrachtgevers. Accountmanagers zijn vaak verantwoordelijk voor het verkopen van producten en diensten van de organisatie waar de Accountmanager werkzaam is. De taak van een Accountmanager is vooral gericht op het onderhouden van de relatie met vaste klanten, maar je geeft ook advies over hoe klanten hun omzet en kwaliteit kunnen verbeteren. De werkzaamheden van een Accountmanager zijn van het werven van nieuwe klanten, het verzamelen van informatie over de markt, het onderhandelen met klanten tot het maken van rapportages en het zorgen voor administratieve afhandeling. Er zijn twee soorten Accountmanagers te onderscheiden: Een Existing Business Accountmanager, deze Accountmanager begeleidt vooral bestaande klanten en probeert deze te behouden en meer diensten of producten te verkopen. De New Business Accountmanager richt zich op het creëren van nieuwe klanten.

Een Accountmanager inhuren bij TaskHero

Onze Accountmanagers zijn klantgericht en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact op nemen met een van de collega’s of zelf online een Accountmanager inhuren via ons online platform.

 

 TaskHero Werving & Selectie