RETAIL (PROJECTMANAGEMENT)

Retail (projectmanagement)

TaskHero beschikt over een groot aantal selectief gekozen retail Helden die de oplossing vormen voor uw personeelsproblemen. Heeft u een tekort aan weekendkrachten, bent u net begonnen met een nieuwe winkel, zoekt u vervanging in verband met ziekte/verlof of heeft u extra handjes nodig voor uw samplesale? Taskhero biedt de oplossing.

TaskHero maakt het makkelijk én mogelijk om razendsnel flexibel personeel, maar ook weekendkrachten of vaste medewerkers in te huren. Het is voor u als opdrachtgever eenvoudig om medewerkers in te plannen waar en wanneer u ze nodig heeft.  Wij hebben inzicht in de vaardigheden en kunnen van al onze medewerkers. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en zetten onze medewerkers dat extra stapje voor ons én voor u.

Onze retail Helden

Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en aanpakken staan bij onze retail Helden voorop. Onze medewerkers zijn in de leeftijd van 16 tot 64 jaar en wonen door het hele land. Wij hebben enthousiaste shopmanagers, magazijnmedewerkers, winkelmedewerkers en filiaalmanagers die graag aan de slag gaan. Wij hebben inzicht in de diversiteit in ervaring van onze medewerkers. Daarom kunnen wij medewerkers plaatsen met de gevraagde ervaring vanuit u als opdrachtgever.

TaskHero beschikt over een schat aan kennis en ervaring in de retail. Door deze knowhow te combineren met flexibiliteit en een praktische instelling worden uw wensen snel vertaald en getoetst op haalbaarheid.

Wat bieden wij aan?

Plaatsing van onze medewerkers

TaskHero beschikt over een enorme verscheidenheid aan retail Helden. Voor het leveren van deze medewerkers geven wij de volgende opties:

  1. Uurtarief: We zetten de medewerkers in op basis van een uurtarief. TaskHero bespreekt met zowel de opdrachtgever als de medewerker de mogelijkheden qua uren, reisafstand en de beschikbare dagen. In overleg met medewerker en filiaalmanager zorgt TaskHero dat de bezetting in één of meerdere filialen op orde is.
  2. Werving & Selectie: TaskHero zoekt de juiste kandidaat met de benodigde ervaring en kwaliteiten en stelt deze voor aan de opdrachtgever. Bij een match zullen wij een Werving & Selectie-fee in rekening brengen. U bent vervolgens vrij om een contract te sluiten met de kandidaat.

Marinka is de project manager van de Retail afdeling. U kunt haar bereiken via [email protected], [email protected] of via 020 225 23 69.