RETAIL (PROJECTMANAGEMENT)

Retail (projectmanagement)

TaskHero beschikt over een groot aantal selectief gekozen retail Helden die de oplossing vormen voor jouw personeelstekort. Heeft u een tekort aan weekendkrachten, net begonnen met een nieuwe winkel, zoek je vervanging, of heb je extra handjes nodig voor uw samplesale? App.taskhero.nl biedt de oplossing. Selecteer via ons platform de afdeling : Retail

TaskHero maakt het makkelijk én mogelijk om razendsnel flexibel personeel, maar ook weekendkrachten of vaste medewerkers aan te nemen. Het is voor jou als opdrachtgever eenvoudig om medewerkers in te plannen waar en wanneer u ze nodig heeft.  Wij hebben inzicht in de vaardigheden van de beschikbare werknemers. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en zetten jouw toekomstige medewerkers dat extra stapje.

Onze retail Helden

Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en aanpakken staan bij onze retail Helden voorop. Ons database zijn beschikbare medewerkers in de leeftijd van 16 tot 64 jaar en wonen door het hele land. Wij hebben enthousiaste shopmanagers, magazijnmedewerkers, winkelmedewerkers en filiaalmanagers die graag aan de slag gaan. Wij hebben inzicht in de diversiteit in ervaring van onze medewerkers. Daarom kunnen wij medewerkers vaak plaatsen met de gevraagde ervaring.

TaskHero beschikt over een schat aan kennis en ervaring in de retail. Door deze knowhow te combineren met flexibiliteit en een praktische instelling worden uw wensen snel vertaald en getoetst op haalbaarheid.

Wat bieden wij aan?

Plaatsing van onze medewerkers

TaskHero beschikt over een enorme verscheidenheid aan retail Helden. Voor het leveren van deze medewerkers geven wij de volgende opties:

  1. Uurtarief: We zetten de medewerkers in op basis van een uurtarief. TaskHero bespreekt met zowel de opdrachtgever als de medewerker de mogelijkheden qua uren, reisafstand en de beschikbare dagen. In overleg met medewerker en filiaalmanager zorgt TaskHero dat de bezetting in één of meerdere filialen op orde is.
  2. Werving & Selectie: TaskHero zoekt de juiste kandidaat met de benodigde ervaring en kwaliteiten en stelt deze voor aan de opdrachtgever. Bij een match zullen wij een Werving & Selectie-fee in rekening brengen. U bent vervolgens vrij om een contract te sluiten met de kandidaat.

Meer weten over het database Retail? [email protected]