Recruiter inhuren

Recruiter inhuren

Bent u opzoek naar een Recruiter die u team kan versterken? TaskHero heeft voor u de Recruiter waar u naar op zoek bent.

Wat is een Recruiter?

Een Recruiter is iemand die personeel werft en selecteert met de bedoeling om openstaande vacatures te vullen. De Recruiter kan gebruik maken van zijn eigen netwerk, zijn kennis van de specifieke markt en diverse andere bronnen. De kerntaak van een Recruiter is het matchen van de werkgever zijn wensen aan die van een werknemer.

Je kan vier soorten Recruiters onderscheiden;

  • Corporate Recruiter: Een corporate Recruiter is werkzaam voor de organisatie waarvoor hij werft.
  • Recruitment Consultants: Recruitment Consultants werken voor recruitmentbureaus, zij bemiddelen kandidaten voor verschillende organisaties, waaraan zij verder niet verbonden zijn.
  • Intercedenten: Een intercedent is werkzaam voor een uitzendbureau.
  • Headhunters: Headhunters zijn specialistische Recruiters, die zich toeleggen op het werven en selecteren van kandidaten voor hogere functies in het bedrijfsleven.

De taak van een Recruiter kan veelal uiteenlopen van het selecteren van de meest effectieve recruitmentkanalen, het zoeken naar geschikte kandidaten via diverse kanalen tot het beantwoorden van ontvangen sollicitaties en het coachen van kandidaten gedurende de sollicitatieprocedure.

Een Recruiter inhuren bij TaskHero

Onze Recruiters zijn resultaatgericht en kunnen goed samenwerken. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact op nemen met een van de collega’s of zelf online een Recruiter inhuren via ons online platform.

 

TaskHero Werving & Selectie