Tijdelijke Administratieve Medewerker inhuren

 

Tijdelijke Administratieve Medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een Administratief medewerker die u team kan versterken? TaskHero heeft voor u de Administratieve medewerker waar u naar op zoek bent.

Wat is een Administratief medewerker?

Een administratief medewerker is iemand die op een kantoor allerlei ondersteunende werkzaamheden verricht. Dit kan in een secretariële of financiële omgeving. Een administratief medewerker kan onderverdeeld worden in drie deelfuncties; secretaresse, receptioniste en bedrijfsadministratie medewerker.

Taken kunnen zijn van het beheren van de agenda, invoeren van administratieve gegevens, het bijhouden van debiteuren en crediteurenadministratie tot facturen beheren, post sorteren en bijvoorbeeld het ontvangen van gasten.

Tijdelijke Administratief Medewerker inhuren bij TaskHero

TaskHero heeft meerdere administratieve medewerkers voor u klaar staan die met enthousiasme tijdelijk uw zorg uit handen nemen. Zoekt u een administratief medewerker voor een langere tijd? Dan kunt u terecht bij onze werving en selectie. Onze administratieve medewerkers zijn integer, secuur en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact op nemen met een van de collega’s of zelf online uw Tijdelijke administratieve medewerker inhuren via ons online platform.

 

Tijdelijke administratieve medewerker inhuren