TaskHero ervaring

Wat tien jaar ervaring TaskHero heeft gebracht

Wat tien jaar ervaring TaskHero heeft gebracht

2020. Ons jubileumjaar. Tien jaar waarin wij van TaskHero veel ervaring hebben mogen opdoen. De jaren van het succesvolle WK-voetbal in Zuid-Afrika, André Kuipers 193 dagen in de ruimte en de bekroning van de Koning. Ons jubileumjaar, die hadden wij wat anders voorgesteld. Een groots feest, de tofste festivals waar onze helden zouden shinen en de beste helden voor onze opdrachtgevers. Wie had de coronacrisis aan zien komen? Wij niet! Leuk weetje: wist jij dat TaskHero is opgericht tijdens de vorige crisis

Hoe het allemaal begon

Het verhaal van TaskHero begint 10 jaar geleden in een studentenhuis in Utrecht. Dit is de plek waar Tessa op het idee kwam om het flexbureau TaskHero op te richten. Tessa is vanaf haar zestiende gestart met allemaal verschillende bijbaantjes en heeft hierdoor verschillende ervaringen opgedaan. Tijdens het zoeken van een stage, merkte Tessa dat deze ervaring vaak doorslaggevend was voor bedrijven. Tessa trok haar conclusie en richtte TaskHero op om daarmee studenten verder te helpen. TaskHero biedt ambitieuze studenten een breed scala aan ervaring op de werkvloer waardoor het gat met de arbeidsmarkt voor “een grote mensenbaan” verkleind wordt. 

Wat kan TaskHero nu voor jou betekenen?

Over de afgelopen tien jaar heeft TaskHero veel verschillende ervaringen op mogen doen. Dankzij jou hebben meer dan 1.000 helden zich kunnen ontwikkelen en zijn zij een stap dichterbij hun droombaan gekomen. Waar wij klein startte met kortdurende klussen, zijn wij en onze helden nu uitgegroeid naar hét flexbureau voor al jouw vraagstukken. Heb jij meerdere flexkrachten nodig voor en langere termijn? Of ben jij op zoek naar een personele partij die jou bij kan staan in jouw projectmanagement? Wij zijn jouw partner! Geen uitdaging is te groot. Samen kunnen wij groeien en door onze ervaring in de branche weten wij hoe.

In tien jaar tijd hebben wij onze ervaring verbreed van kortdurende klussen, naar een held voor iedere klus. Maar wij gaan verder! Naast flexdiensten, hebben wij bij TaskHero ervaring met het werven en selecteren van de juiste medewerker voor jouw organisatie. Heb jij zelf de perfecte medewerker al gevonden? Breng hem of haar dan bij ons onder en huur hem flexibel in.

Wat gaat TaskHero over tien jaar voor jou betekenen? 

Het flexibiliseren van de arbeidsmarkt. Dat is onze missie sinds de start tien jaar geleden en onze droom om het te verwezenlijken in 2030. Bij TaskHero geloven wij erin dat de economie kan groeien, wanneer de arbeidsmarkt flexibiliseert. Jij als ondernemer kan groeien met een flexibele schil en onze helden kunnen veel verschillende ervaringen opdoen en zichzelf daarmee klaarstomen voor de toekomst.

Waar wil jij over tien jaar staan? Laat het ons weten. Dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen bereiken.

Geplaatst in Aan de slag als opdrachtgever, Blog TaskHero.