Tessa Rijn EY Nederland Emerging Entrepreneur 2019

Tessa Rijn: genomineerd voor EY Nederland Emerging Entrepreneur 2019!

Tessa Rijn: genomineerd voor EY Nederland Emerging Entrepreneur 2019!

Tessa Rijn, oprichtster van Taskhero, is genomineerd voor de EY Nederland Emerging Entrepreneur 2019: de meest prestigieuze ondernemersprijs. EY Nederland zet met deze titel vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk, moedigt ondernemers aan en helpt hen het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. Een zeer gewaardeerde prijs dus!

Taskhero groeit

Dag in, dag uit stopt Tessa al haar ziel en zaligheid in haar bedrijf. TaskHero zendt junior personeel – onze Helden – uit als allround flexkrachten en tijdelijk personeel voor zeer diverse tijdelijke klussen, zoals evenementen, administratie, horeca en retailprojecten. Zo helpt Tessa werknemers aan waardevolle werkervaring én laat zij tegelijkertijd klanten groeien. Een gat in de markt blijkt al snel, want inmiddels ondersteunt TaskHero meer dan 450 Nederlandse organisaties en de ambitie is groot: over 10 jaar staat TaskHero in de top 10 uitzendbureaus.

Energiek, gedreven en uitermate praktisch

Wat houdt het in?

Met de titel EY Emerging Entrepreneur Of The Year kun je jezelf een zeer gewaardeerd ondernemer noemen. Zo moedigt EY wereldwijd ondernemers aan en helpt hen het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. Voor deze prijs gaat Tessa de strijd aan met onder andere top-ondernemers Valentijn Rensing van Youfone, Teun Kraaij van BuyBay en Femke Furnée van FEST. Andere deelnemers zijn: Temper, Solarfields, Waste2Ware, Moyee Coffee, Lightyear, Flinders, Infent & Stella Fietsen.

Waarom Tessa het verdient!

Energiek, gedreven en uitermate praktisch, zo omschrijft Tessa Rijn zichzelf als ondernemer. Wij zijn als team super trots op Tessa en blij dat wij deel uitmaken van een waanzinnig bedrijf dat een enorme groei doormaakt. Tessa gelooft dat er voor elk probleem een oplossing is en ziet nooit beren op de weg, want ‘Gaat niet, bestaat niet’, aldus Tessa. En zo is het!

Op de hoogte blijven?

Het hele TaskHero team is enorm blij met deze mijlpaal en daarom feliciteren wij Tessa Rijn met deze welverdiende nominatie. Wil je op de hoogte blijven van Tessa’s avontuur? Tegen het eind van de zomer, op 4 september, worden de finalisten bekend gemaakt. En 2 oktober 2019 is de grote dag. Tijdens de afsluitende finale wordt bekend welke ondernemer zich dit jaar Emerging Entrepreneur Of The Year 2019 mag noemen. Stay tuned!

‘Gaat niet, bestaat niet’

Geplaatst in Blog TaskHero.