Hoe werkt online personeel inboeken bij TaskHero?

Hoe werkt online personeel inboeken bij TaskHero?

Hoe werkt online personeel inboeken bij TaskHero?

Snel en flexibel of tijdelijk personeel nodig? Via de TaskHero-app kun je zelf je opdrachten uit zetten. Onze planners gaan aan de slag om de juiste Held te vinden voor je klussen. Heb je een opdracht die snel gevuld moet worden? Neem dan gelijk contact op met [email protected] of bel naar 030 260 00 87 en we gaan meteen voor je aan de slag! Je kunt er ook voor kiezen om personeel in te huren via ons online platform. Lees hier meer over hoe je online personeel kunt inboeken bij TaskHero.

1. Ga naar de TaskHero-app

Via ons uniek matchingsplatform kun je de beste match vinden voor je klussen. Hier zie je de beschikbare helden voor jou gekozen datum, locatie en branche! Neem hier een kijkje. 

2. Kies een categorie Held

Onze Helden zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Gebaseerd op de vaardigheden, interesses en ervaringen van de Held. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bezorger dan klik je bij categorie op “chauffeuren en bezorgen”. Hiermee selecteer je alle Helden die geschikt zijn voor dit soort werkzaamheden.

3. Selecteer regio en datum(s)

Door het selecteren van de juiste data krijg je een overzicht van de Helden die op de desbetreffende data beschikbaar zijn. Je kunt zo op een makkelijke manier voor meerdere dagen Helden boeken.

4. Kies de Held(en)

Met ons review systeem heb je als opdrachtgever inzicht in de ervaringen van de Helden en de reviews van andere opdrachtgevers. Hierdoor kun je de beste match voor jouw klussen vinden. Ben je tevreden over een Held, dan kun je deze toevoegen aan je eigen poule!

5. Bereken de kosten

Na het selecteren van de Helden, krijg je een prijsindicatie per Held per Klus. Jouw held staat al geselecteerd, je hoeft alleen nog de gewenste werktijden in te voeren. 

6. Vul de gegevens in

We hebben nog wat extra informatie nodig over de gewenste werkzaamheden, het adres van de klus en eventuele bijkomstigheden. Wanneer u bent geregistreerd als opdrachtgever kun je eenvoudig de boeking opslaan. Dan blijft alle informatie opgeslagen voor de volgende keer en hoef je alleen je Helden te selecteren. 

7. Klus geklaard!

De gekozen Held of Helden krijgen een bericht over de opdracht. Wanneer zij de uren hebben geaccepteerd zullen wij ervoor zorgen dat de Helden geïnformeerd worden over de klussen en op tijd klaar staan om de klus te klaren! Je kunt een review voor de Held achterlaten. Ben je tevreden met de held, dan kun je deze toevoegen aan je eigen poule!

8. Bevestig de gewerkte uren  

Bevestig nadat de Held heeft gewerkt de gewerkte uren en wij vervullen de rest van de administratieve werkzaamheden en uitbetalingen. De uren worden gecontroleerd en komen uiteindelijk op de wekelijkse of maandelijks facturatie te staan. Een overzicht van de uren kun je altijd vinden in de TaskHero-app. 

Bekijk hier hoe je online personeel kunt inboeken via ons uniek matchingsplatform

Algemeen directeur: Tessa Rijn

“Kan onze flexibiliteit jou helpen om het maximale uit je bedrijfsvoering te halen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen waar jouw mogelijkheden liggen.”

Geplaatst in Opdrachtgevers.