Flexibel personeel inhuren via een betrouwbaar platform

De kracht van een goed platform voor jouw onderneming

Als opdrachtgever wil je er altijd voor zorgen dat je het juiste personeel in dienst hebt en dat deze ook makkelijk inzetbaar zijn. In deze blog leggen wij jou als ondernemer uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je altijd en overal de juiste Helden voor elke klus hebt, via ons eigen platform.

Waarom TaskHero een betrouwbare marktplaats is voor tijdelijk personeel

TaskHero maakt het makkelijk om flexibel personeel in te huren, via haar eigen platform. Op app.taskhero.nl kan iedereen die bij ons ingeschreven staat, gemakkelijk zelf een klus boeken en direct de juiste Helden inplannen. Op deze manier kun je in no-time Helden (eventueel binnen een zelf-samengestelde pool) laten weten dat jij ze nodig hebt voor je klussen. 

We spraken met Crijn Janssen, mede-oprichter van Sprekershuys, een opdrachtgever die zelf een aantal klussen bij ons geboekt heeft. Crijn vertelde ons waarom Sprekershuys de functie gebruikt: “Wij vinden dat het een fijne, snelle en effectieve manier is om snel klussen te plaatsen. En dit toch met persoonlijke contact als het nodig is. Het scheelt me veel tijd en het werkt altijd goed”

Naast dat het een snelle en effectieve manier is om zelf klussen te boeken, is er altijd persoonlijk contact, waar dit ook nodig is. We vroegen aan Crijn of hij het zou aanraden aan andere opdrachtgevers: “Zeker! Als je makkelijk en snel klussen wilt plaatsen en goed personeel erbij wilt krijgen, dan is dit een aanrader. Zelf vind ik de functie ook makkelijk te begrijpen”.

Het zelf direct plaatsen van klussen is dus een snelle, makkelijke en vooral effectieve functie die zeker het proberen waard is.

Weten hoe je makkelijk flexibel personeel inhuurt?

De functie is makkelijk te gebruiken in zes eenvoudige stappen op https://app.taskhero.nl/personeel-inhuren:

1. Als eerste selecteer je bij ‘Functie’ het type werk waarvoor je Helden zoekt.

2. Selecteer de regio waar je de Helden nodig hebt.

3. Kies één of meerdere data voor wanneer je de klus wilt plaatsen.

4. Klik op de oranje knop “Plaats direct”.

5. Geef aan hoeveel helden je nodig hebt en om welk tijdstip je hen nodig hebt.

6. Geef nu een korte omschrijving van de opdracht die zichtbaar is voor de Helden op het platform. Zo weten de Helden wat voor opdracht online staat.

Super! De opdracht wordt nu direct online gezet op het platform, onze Helden kunnen zich vanaf dit punt inschrijven op je klus. Jij kunt ook zien welke Helden uit je eigen pool beschikbaar zijn.

Probeer het meteen zelf uit

Klinkt deze functie je als muziek in de oren? Probeer de functie dan meteen zelf uit op https://app.taskhero.nl/personeel-inhuren. Boek je eerste klus zelf en ontvang de eerste dienst van (maximaal 8 uur) ons cadeau!

Verder nog vragen of onduidelijkheden over ons platform of het zelf boeken van klussen? Bel dan gerust naar Marinka via +31 6 41460232.

Marinka – Team planning
Geplaatst in Blog TaskHero.