Een interview met ondernemer Crijn Janssen van Sprekershuys

In dit interview spreken we met Crijn Janssen, een mede oprichter van het Sprekershuys. We vroegen hem meer te vertellen over zijn bedrijf en hoe hij als opdrachtgever bij TaskHero zelf zijn opdrachten boekt.


Waar staat Sprekershuys voor?

Verbinden. Dat is wat we bij het Sprekershuys doen. In tijden als deze kijken we graag naar wat er wél mogelijk is. Daarom brengen wij de spreker van het podium naar jouw scherm. Voor bedrijven een mooie manier om werknemers (online) samen te brengen. Juist in deze periode, waarin er meer dan ooit van werknemers wordt gevraagd, is het waardevol om ze te inspireren. Wat ons betreft is een webinar hiervoor een uitgelezen kans. Wij hebben tal van sprekers die over verschillende thema’s lezingen kunnen verzorgen. Hun gebruikelijke lezingen, maar ook aangepaste lezingen die aansluiten op de tijd waar we nu inzitten. Laat ons op zoek gaan naar de perfecte match voor een inspirerende spreker, want in real life of online… onze kernwaarden verliezen wij nooit uit het oog. 


U bent bij ons dan ook een belangrijke opdrachtgever. Zo boekt u vaak hostesses bij TaskHero, via onze functie om zelf opdrachten te plaatsen en Helden in te plannen. Zou u kunnen uitleggen waarom u ervoor kiest om deze functie te gebruiken?

Wij vinden dat het een fijne, snelle en effectieve manier is om snel klussen te plaatsen en toch met persoonlijke contact als het nodig is. Het scheelt me veel tijd een werkt altijd goed.


Dat is fijn om te horen! Dat is namelijk ook het doel van de functie, om ons platform zo effectief mogelijk te maken voor onze opdrachtgevers.
U zou deze functie dan ook aanraden aan de andere opdrachtgevers?

Zeker! Als je makkelijk en snel klussen wilt plaatsen en goed personeel erbij wilt krijgen, dan is dit een aanrader. Zelf vind ik de functie ook makkelijk te begrijpen.


Bij Sprekershuys maken jullie vooral gebruik van onze hostess Helden, heeft Sprekershuys inmiddels ook een vaste Heldenpool? En wat is voor jullie het voordeel hiervan?

Zeker, die hebben we! Deze Helden komen vaker en weten dus ook hoe het werk moet. Dit is voor ons erg fijn en voor de helden zelf ook. We kunnen elkaar beter leren kennen en zo samen groeien. Het zelfboeken en het hebben van een eigen Heldenpool heeft dus veel voordelen.


Bedankt voor uw deelnamen aan dit korte maar leuke interview!

Ja graag gedaan, op naar de volgende!


Het zelf boeken meteen proberen? Dat kan in 6 eenvoudigen stappen op https://werkenmet.taskhero.nl/!

Hoe werkt het:

  1. Selecteer bij ‘Functie’ het type werk
  2. Selecteer vervolgens de regio en data.
  3. Klik op “Plaats direct” .
  4. Geef aan hoeveel, en op welk tijdstip, je helden nodig hebt.
  5. Geef een korte omschrijving van de opdracht die zichtbaar is voor de Helden op het platform.
  6. Je opdracht wordt nu direct online gezet op het platform, waarbij de Helden direct kunnen reageren als ze enthousiast en beschikbaar zijn.
Geplaatst in Blog TaskHero, Spreken met opdrachtgevers.