Blog TaskHero Flexibele Bijbaan

December is Coming!

December is Coming!

Hoe kom je deze maand door zonder in het rood te staan?

De dure maand komt er weer aan: december! Cadeaus worden verwacht, er zijn veel borrels waar je heel graag heen wilt en je hebt veel familiebezoeken op de agenda staan: precies op de data waarop je niet gratis kan reizen. Hoe ga je deze kosten opvangen?

December

Voor velen is dit de maand van gezelligheid, quality time inhalen met familie en vooral lekker eten. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw hebben allemaal hun eigen borrels en feestjes. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor je bankrekening iets minder. Tijd heb je ook tekort in deze maand, dus werken wordt een lastig verhaal deze maand. Maar waar vind je nu nog een bijbaan waar je in de maand oktober en november nog kan werken?

Maak gebruik van etentjes

Ten eerste: maak gebruik van alle etentjes die je worden aangeboden. Bij je ouders, opa en oma, vrienden en klasgenoten. Vaak kom je er wel vanaf door een klein bloemetje mee te nemen. Dat scheelt toch zeker weer een paar keer avondeten!

Koop cadeaus in de aanbieding

Vier je bijvoorbeeld drie keer sinterklaas? Maak dan gebruik van acties zoals 3 halen 2 betalen. Denk hierbij ook alvast aan kerst. Verwacht men dat je daar ook een cadeau meebrengt voor iemand of je hele familie? Combineer dit met je sinterklaasinkopen.

Flexibele Bijbaan

TaskHero heet niet voor niks een flexbureau. Bij TaskHero wordt flexibel gewerkt: je werkt voor de klussen die je zelf wilt. Zo is het mogelijk om bij TaskHero niet alleen aan de slag te gaan als promotiemedewerker, maar onder andere ook als horecamedewerker, magazijnhulp en als hostess. Je geeft zelf aan in welke branches jij vol enthousiasme aan de slag wilt.

Bij TaskHero is het mogelijk om te werken op kleine partijen zoals bijvoorbeeld horecamedewerker bij bruiloften, als promotiemedewerker bij grote merken of als horecamedewerker op festivals. Je kan het zo gek nog niet bedenken! Van alles is mogelijk.

Druk met je studie? Geen probleem! Bij TaskHero werk je wanneer jij daar tijd voor hebt. Op www.taskhero.nl geef je zelf je beschikbaarheid aan door deze data aan te vinken. Op basis van deze beschikbaarheid word je gevraagd voor klussen. Kan je toch niet? Geen enkel probleem: geef je beschikbaarheid een update op TaskHero.nl en we zijn op de hoogte.

Interesse? Ga naar www.taskhero.nl/registreren-als-held en meld je aan!

Geplaatst in Aan de slag als held.